Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Naši hravost a kreativitu přetváříme v realitu.

Jsme společnost, která se primárně zabývá herním vývojem, ovšem i další projekty nám nejsou cizí.
Vše, co aktuálně kutíme, naleznete v sekci Projekty.
Přidejte se k nám a registrujte se! Získáte tak přístup k diskuznímu fóru o novém herním titulu a přísun těch nejčerstvějších novinek.

Registrace

Landing IMG

Novinky a dění u nás

Novinky ohledně našich projektů či zajímavé informace ze zákulisí - k nalezení na našem blogu.

Náš příběh

Tým DS je složený z mladých lidí naplněných optimismem a nadšením. Rádi se necháváme pohltit prací, kterou kombinujeme se zodpovědnou porcí zábavy. Inspiraci a zápal čerpáme z mnohého, ať už se jedná o nové i klasické hry, technologie či naše vlastní zkušenosti. Nebojíme se náš zápal sdílet i s ostatními.
I přes mnohé odlišnosti neustále nalézáme věci, které nás spojují a nutí nás táhnout za jeden provaz, jelikož v týmu jde vše rychleji a jednodušeji. Rádi se učíme mnoha novinkám a nebojíme se ani žádných výzev, které by na nás mohl vývoj přichystat, protože jenom díky těmto neobvyklým úkolům můžeme pokročit v našich dovednostech a Vám tak poskytovat služby a aplikace špičkových kvalit.

Divider

Hlavním zakladatelem společnosti je Ondřej (Sheepa) Peška, který je epicentrem tohoto sdružení. Již během střední školy se Ondřej aktivně zajímal o IT technologie. Převážně se ve volném čase zaměřil na studium 3D grafiky, kdy postupně vytvořil mnoho herních modelů i grafický design speciálních serverů hry Ultima Online, která svého času byla a dá se říci, že i stále je, nejoblíbenější MMORPG. Podobných návrhů se dostalo i titulu Neverwinter Nights. Tato tvorba spustila mnoho projektů. Jmenovitě například SPKFree.NET, Online Gamers, Party City.

Po mnoha letech získávání nových zkušeností a po značném množství dokončených projektů poznal Ondra díky souhře náhod Pavla (Tarox) Olivu. Mladý, kreativní a talentovaný 2D grafik, který pod jeho vedením nabyl mnoho nových zkušeností a díky neutuchající touze po poznání a sebezdokonalování ukořistil své první zakázky ještě během studia na střední škole. Po úspěšném ukončení střední se Pavel po vzoru Ondřeje zasvětil do tajů 3D grafiky, animací a všech věcí s tím spojených. Stal se tak nedílnou a velice důležitou součástí týmu.

Jedním z mnoha důležitých cílů firmy je spojit podobně smýšlející a talentované jedince, kterým není cizí nadšení pro práci v herní branži a též mají velikou chuť se dále osobně rozvíjet - a ukázat, že i práce nemusí být jen stres a nervy. Výhodou práce v menším kolektivu je mnoho příležitostí, které se všem nabízí.
Možnosti jsou neomezené a záleží jenom na tom, co vás láká vyzkoušet a co hodláte do této příležitosti investovat.

Poznej se s námi…

Poznejte lidi, kteří za Dark Sheep stojí a dělají svou práci s nadšením. Jsme krásným příkladem odhodlaní něco tvořit.
Pokud takové odhodlání nepostrádáte, mrkněte se do sekce Kariéra.

Ondřej Peška

Sheepa je zakladatelem a nositelem myšlenky společnosti Dark Sheep, kterou se rozhodl formovat. Po zkušenostech s vedením spolků, či firem, jako je SPK Free, Online Gamers a několika dalších otsourcing záležitostí přichází, aby si plnil své sny i cíle a mohl tak formovat jedinečný tým unikátních, inspirativních a stejně přátelsky naladěných lidí, kteří se výzvám staví čelem. V oblasti multiplayer her má bohaté zkušenosti, ať už jako developer, tak i jejich vášnivý hráč.

Pavel Oliva

Tarox je velice talentovaný grafik, který dokáže nakreslit, vymodelovat a rozhýbat téměř cokoli, kdy však jeho velký talent bohužel vyvažuje jeho zájem o řekněme netradiční věci. Inu, uvažte sami, co říci o člověku, kterého oblíbená hra je Teeworlds a film Buchty a klobásy, kdy v podstatě ještě dodnes netrpělivě očekává druhý díl. Udělujeme týmový WeirdChamp, ale jinak je to náš kliďas.

Xeria

Xeria je naše vycházející hvězda převážně v oblasti programování, avšak její spektrum záběru je jinak podstatně větší a ví si rady v mnoha odlišných oblastech. "Nejraději" ji ovšem máme za její odhodlání a poslání nás všechny naučit konečně tu gramatiku ve všech ohledech správně. Velkou raritou je, obzvláště v našem týmu, že je chovatelkou dvou tmavých simpů, kteří ji doma spásají trávník. Všichni také víme, že kdyby si mohla vybrat místo na dovolenou, okamžitě by letěla na Pandoru!